6 Must Use SEO Tools for Website Analysis?

1

Online marketing is de snelste manier om reclame te maken voor onderwijs, producten en diensten te promoten of op de markt te brengen. Bovendien, als u een website voor een product of dienst nodig heeft, moet u het product onder mensen promoten om de populariteit te vergroten. Als u hier minder tijd voor heeft, moet u bepaalde internetmarketingtools gebruiken om het proces te versnellen.

Promotie in Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines en sociale netwerksites zal de productbewustzijn op korte termijn zeker vergroten. Maar u moet een aantal tools voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) gebruiken om het proces terenen en verb analyseeteren.

1. Google Analytics (analyse) tools:
Google kan deze krachtige analysetool gratis ter beschikking stellen. U kunt gedetailleerde rapporten genereren over blog- of websiteverkeer, trefwoorden, bezoekers, bestemmingspagina’s, bouncepercentage, tijd op de site, enz. Google Analytics is dete meest meties meties meties op de site, enz. .

2. Google AdWords-hulpprogramma’s:
Een andere populaire en krachtige tool voor zoekwoordanalyse van Google. Deze SEO-tool kan de beste zoekwoorden vinden in de zoekresultaten van Google-zoekmachines. Er zijn drie mogelijke manieren om brede zoekwoordanalyse van Google. trefwoorden krijgen die betrekking hebben op een specifieke website. Voer specifieke zoekwoorden van uw keuze in en ontvang vervolgens wereldwijde en lokale maandelijkse zoekwoorden.

3. SEOQuake:
SEOQuake is een add-on of extensie voor internetbrowsers zoals Mozilla Firefox en Google Chrome. Dit is de meest populaire browserextensie die wordt gebruikt voor website-analyse. Met deze tool weet u het misschien niet. Inkomende en uitgaande links, indextenpagina’s , paginarangschikkingen en meer informatie over specifieke pagina’s.

4. BacklinkWatch:
Dit is een gratis geavanceerde backlink-checker die gedetailleerde informatie kan genereren, zoals het aantal backlinks, Google PageRank en Nofollow-attributen. BacklinkWatch verkrijgt gegevens van Yahoo! Indexeer en analyseer webpagina’s.

5. SEMRush:
Dit is nog een andere online analysetool die zoekwoorden en links van concurrenten biedt in natuurlijke en betaalde zoekresultaten van Google. Dit is ontwikkeld door SEO Quake Company. Er zijn twee manieren om concurrenten tewoeen te analyseren: gratis en pro. Gratis en krgebruikers basis URL’s voor uw website. Maar SEMRush Pro-gebruikers kunnen u een gedetailleerd rapport geven van ongeveer 300 zoekopdrachten per dag en 10.000 resultaten per dag. U kunt zelfs rapporten downloaden als Excel- en CSV-bestanden.

6. iBusinessPromoter (IBP):
IBP is de beste SEO-software die momenteel beschikbaar is, met een groot aantal analysehulpmiddelen voor website-promotie en -optimalisatie, zoekmachinestrategie├źn en het bijhouden van de resultaten van uw internetmarketing- en SEO-activiteiten.

U kunt ook links naar alle belangrijke zoekmachines, directories, sociale media en websites plaatsen.

 

Artikelbron: http://EzineArticles.com/7001521

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *